Édesapám első telefonos balesete

A szülők hihetetlen nagy szerepet töltenek be az életünkben. Én tisztán emlékszem, hogy milyen volt, amikor édesapám először bekisért az iskola udvarán, és a fülembe súgta, hogy nincs mitől tartanom, mert ő mindent meg fog tanítani nekem amit csak tudnom kell, annyi a dolgom, hogy odafigyelek az órán és jól viselkedek, félni nincs mitől. Biztosított róla, hogy ő mindig ott lesz mellettem, és semmi tartanivalóm nincs az iskola falain belül semmitől sem. Ez akkora erőt adott nekem akkor, amiből még most is, a ami napig is táplálkozom felnőttként. Ez jutott eszembe az egyetem kapujában, az államvizsga előtt és még sok más estben, amikor valamiben helyt kellett állni és tartottam a rám nehezedő nyomástól. Mindent tudok amit csak kell, és nincs mitől tartanom, hiszen ők mindig ott vannak mellettem, még most felnőttként is.

Persze már más minőségben, hiszen leginkább most már én tanítom őket a legújabb technikai vívmányok, telefonok használatára, és nem ők bátorítanak a matek feladat vagy a verstanulás fölött. Teljesen más az élet, de a lényeg talán az, hogy most is együtt lépdelünk át minden egyes napon. Ők pedig hősiesen tanulnak mindent, úgy, mint annak idején én a leckéket. Persze az elmondásuk szerint ők sokkal nehezebb helyzetben vannak, mert a fiataloknak minden sokkal könnyebb, én hihetetlen büszke vagyok rájuk. A legutóbb például mindketten kaptak tőlem egy-egy okostelefont, amit meg is tanultak nagyon szépen kezelni, és bár tudtam, hogy eljön majd a pont, amikor a telefon és az apám kerti munkája nem igazán lesz összeegyeztethető, ezt az akadályt is hihetetlen jól vette, mert annyira nem estt kétségbe, mint amennyire számítottam rá.

Persze van egy családi xiaomi szerviz csapat, aki szinte minden telefonunkat szervízeli, ezért teljesen nyugodtan és biztonságban tudtam azt mondani az apámnak, hogy nincs gond, pár nap múlva már újra épp kijelzővel fogja tudni használni a telefont, csak keresse fel a xiaomiszervizshop.hu csapatát. A siker tökéletes lett, az apám pedig azóta sokkal bátrabban viszi mindenhová az új telefonját. Én pedig továbbra is csak büszke vagyok rájuk.