Az új kedvencem

Nekem már évek óta egy apple watch óra segít nem csak a sportban, amit napi rendszerességgel űzök, hanem a mindennapi életben egyaránt. Hihetetlen nagy segítség ugyanis, hogy egy-egy tárgyaláson nem kell elővennem a telefonomat, mert jól látom az órán is, hogy ki keres, ki ír üzenetet és ki küldött esetleg emailt, ráadásul még észrevétlen és gyorsan tudok is rá válaszolni, így senkinek sem kellemetlen a dolog. Ha pedig valóban fontos, akkor ki tudok menni és el tudom intézni a telefont, mert az órám pontosan mutatja, nem kell a telefonomat babrálni hozzá. Hatalmas segítség ez, és jóval könnyebbé teszi ezeket a helyzeteket a tárgyaláson.

A másik pedig, hogy rengeteg nagyon jól működő kiegészítőt lehet már ezekhez az órákhoz kapni. Én például az applewatchshop.hu oldalról szoktam számtalan dolgot rendelni. Töltőállomást, szíjakat, amik hihetetlen elegánssá tudják varázsolni egy másodperc alatt az órámat, és illesztik is a szettemhez. Gyorsan és könnyen meg tudom szerezni ezeket a termékeket és a minőségben még egyszer sem kellett csalódnom, ahogy a tartósságban sem.

Nekem eddig nem igazán tetszettek a fém szíjak, bár grafit színű órám van, tehát illene hozzá akár a fekete, akár valamilyen csajosabb szín, mondjuk egy arany változat, de nem rajongtam értük sosem. Valahogy nem passzoltak nekem az órához. Most azonban megtaláltam a legújabb kedvencemet, az apple watch milánói szíj formájában, ami grafit színben egyszerűen tökéletes kiegészítője az órámnak. Már meg is rendeltem és alig várom hogy megérkezzen és rá is tehessem. Biztosan kevesebbet fogom mostantól cserélgetni a mindennapi használat során a szíjakat. Már most imádom ugyanis, pedig még kézhez sem vettem.