Kényes terület

Vannak olyan területek egy vállalat életében, amelyek részfeladatokat adnak csak, részeredményekkel, viszont azok minősége, a munka rugalmassága és gördülékenysége alapjában meghatározza a projekt teljességének sikerét, a vállalat növekedését és folyamatos fejlődését. Így ezek a területek hatalmas veszélyt rejtenek magukban, történetesen például azt, hogy nem eléggé figyelünk oda a felelőseinek kiválasztásában, vagy a külső vállalkozóban, aki elvégzi, és a rossz minőség, a silány eredmény teljesen kudarcba dönti a projekt egészét. Én is tapasztaltam már ilyet sajnos a saját vállalkozásomban. Hála a jó égnek gyorsan és hatékonyan ki tudtam javítani a hibát, de még így is szenvedett a vállalat elég anyagi terhet miatta, amitől egy életre megtanultam, hogy minden projekt esetében meg kell határozni azokat az elemeket, amelyek kulcstényezőként számítanak, és kiemelt figyelmet kell rájuk fordítani.

Nekünk ugyanis nagy célunk volt már induláskor, hogy legyen majd egy saját nagyon professzionális, jól működő weboldalunk, ami nem csak a vevőink számára tetszetős, de mi is örömünket leljük benne. El is készült az oldal, és persze kellett rá készíttetni képeket. A termék fotózás feladatkörére el is kezdtünk embert keresni, és viszonylag gyorsan találtunk is, az eredmény azonban amit átadott teljes kudarc volt. Sem az anyagok, sem a színek nem látszódtak jól a képeken, és bizony így az oldal szempontjából akármilyen szépek voltak is, értéktelennek bizonyultak, hiszen azok alapján a vevő nem tudott biztos döntést hozni, így biztosan nagy része tovább is sétált volna rendelés nélkül.

Hála a jó égnek egy ajánlás útján aztán rátaláltunk a Fotoda csapatára, akik nagyon rugalmasan és hihetetlen gyorsan segítő kezet nyújtottak nekünk és tökéletes termékfotók készültek a műhelyükben, ami hatására nem csak hogy gyönyörű a weboldalunk, de a rendelések száma is növekszik, pontosan úgy, ahogyan az elégedett ügyfelek száma. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztosan nem fog csalódni senki a munkájukban. A termék fotózás az egyik legfontosabb, amire mindenképp oda kell figyelni.