A céges flottám legnagyobb angyalai

Az embernek vállalkozást kezdeni sosem könnyű. Nekem még könnyebb dolgom van, mert tényleg teljes mellszélességgel mellettem és mögöttem áll az egész családom, a párom, még a gyerekeim is, mégis rengeteg olyan dolog van, amire nem gondolunk, ami plusz erőfeszítést igényel, és hát nyilván, az ember, ha jól akarja csinálni, akkor az alapokra kifejezetten oda kell figyelni, mert erős alapokra lehet csak építkezni. Én hála a jó égnek azt mondhatom, hogy az alapok annyira erősek, hogy olyan alkalmazotti gárda és külső partnerek állnak rendelkezésemre, akik nagyon megkönnyítik a napi munkát, az operatív teendőket, így nekem bőven van időm a cég menedzselésére és a stratégiai tervezésre, mely alapjaiban meghatározza a fejlődés ütemét és lehetőségeit.

Ma már ennek köszönhetően azt mondhatom, hogy olyan projekteket engedhetünk meg magunknak, mint a céges flotta, egyedileg, mindenki számára céges iphonokkal. Ez nyilván költséggel jár, de annyira jól megerősítette a cégen belüli kommunikációt, hogy én azt gondolom, még a duplája erőforrásbevonást is megérte volna. Hatalmas löketet adott a céges csapat erősödésében, és így a fejlődésben is.

Természetesen nincsenek és nem is voltak illúzióim, hogy a céges flotta mellé kell egy olyan iphone szerviz is, akik bármikor és bármilyen problémánkon gyorsan és profi módon, hatékonyan tudnak segítséget nyújtani, mindemellett még a céges információk is kellő biztonságban vannak.

Hála a jó égnek, az egyik nagyon kedves ismerősöm az iszereles csapatával dolgozik együtt már évek óta és ajánlotta őket. Így már azt is tudom, hogy ez az oldal is teljesen rendben van. Sajnos már volt három ízben is lehetőségem tapasztalni, hogy ők bizony a céges flottánk angyalaiként tekinthetők, és bármikor számíthatunk rájuk. Így tehát már teljes ez a projekt is, és elmondhatom, hogy számtalan új lehetőséget és sokkal gyorsabb belső közös munkát tett lehetővé a flotta rendszer kialakítása, tehát jó fejlesztésnek bizonyul.