Tökéletes megoldás, ha telefont váltanál

Bizonyára nagyon sok embernek ismerős az az érzés, amikor lecserélné az iphone készülékét, de az még egyrészt nem öreg, teljesen jól működik, semmilyen funkciója nem hibás, szóval nem lenne igazán indokolt a csere, csak mondjuk megtetszett neki egy új modell, ami esetleg rendelkezik egy új funkcióval, vagy épp a munkájához használja a telefonját, ahogyan én is, és nagyon fontos neki, hogy a lehető legújabb, leggyorsabb és legtöbb funkcióval rendelkező modell álljon mindig a szolgálatában. Én is így vagyok ezzel, hiszen programozóként dolgozok, és ezek kifejezetten fontosak nekem.

Eddig a régebbi eszközeim mindig a családban adományoztam el valakinek, de most már mindenkinek iphone készüléke van, így ez a lehetőség is elveszettnek látszik. Eladni viszont én magánszemélyként biztosan nem fogom, mert hihetetlen sok energiát emésztene fel, a fiókba pedig szintén nem szeretném betenni, hogy aztán végítélet napig ott porosodjon szegény.

Ekkor találkoztam az almabazar csapatával egy ajánlás keretében, akik használt iphone felvásárlás során bevették a telefonomat, és számomra is meglepő módon, nagyon jó áron segítettek is az új eszköz beszerzésében, ám ez náluk nem volt feltétel. Tehát ha én máshol szerettem volna megvenni az új telefonom, vagy éppen már meg lett volna, akkor is bevették volna a használt készülékemet. Átnézték tüzetesen, hiszen egy szerviz csapat áll mögöttük, így tényleg nagyszerűen értenek ezekhez a készükékekhez, és elmondták, hogy az akksit már ki kellett cserélni, mert látszik, hogy sokat használtam, de egyébként teljesen tökéletes állapotban van a telefon. Vagyis most már azt is leszögezhetem, hogy aki használt terméket vásárol tőlük is maximális biztonságban van mert tényleg nagyon odafigyelnek a készülékekre. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, tökéletes megoldást kínálnak ha lecserélnéd az iphonod vagy ha használtat vennél egyaránt.